top of page

פלאפל אפוי

הגירסה הבריאה למנה הישראלית האהובה. חומוס מכיל חלבון וברזל. תורם לעיכול תקין, רמות סוכר, כולסטרול ומשביע לאורך זמן

מצרכים

1/2 ק"ג חומוס מושרה כ-12 שעות 

1/2 צרור פטרוזיליה 

1/2 צרור כוסברה 

1/2 צרור שמיר 

3 כפות זרעי כוסברה טחונים 

2 כפות כמון 

בצל בינוני 

שום1 כפית  

1 כפית צ'ילי יבש כתוש 

מלח- עד 1 כף

אופן הכנה

מחממים תנור ל-200 מעלות

שמים את כל המצרכים במעבד מזון ומערבלים עד שהופך לגרגרים 

מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשמנים בנדיבות 

יוצרים קציצות ומניחים על נייר האפייה 

אופים כ-15 דקות מכל צד עד שמקבל צבע שחום 

טיפ חשוב: ניתן להשרות כמות גדולה יותר של חומוס ולהקפיא לשימוש הבא

bottom of page