top of page
פלאפל אפוי
הגירסה הבריאה למנה הישראלית האהובה. חומוס מכיל חלבון וברזל. תורם לעיכול תקין, רמות סוכר, כולסטרול ומשביע לאורך זמן
מצרכים
1/2 ק"ג חומוס מושרה כ-12 שעות
1/2 צרור פטרוזיליה
1/2 צרור כוסברה
1/2 צרור שמיר
3 כפות זרעי כוסברה טחונים
2 כפות כמון
בצל בינוני
שום1 כפית
1 כפית צ'ילי יבש כתוש
מלח- עד 1 כף
אופן הכנה
מחממים תנור ל-200 מעלות
שמים את כל המצרכים במעבד מזון ומערבלים עד שהופך לגרגרים
מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשמנים בנדיבות
יוצרים קציצות ומניחים על נייר האפייה
אופים כ-15 דקות מכל צד עד שמקבל צבע שחום
טיפ חשוב: ניתן להשרות כמות גדולה יותר של חומוס ולהקפיא לשימוש הבא
bottom of page