top of page

סלט קינואה תפוח וסלרי

סלט קליל קיצי ומשביע, מתאים כארוחת ערב ולאירוח בימי הקיץ, מכיל חלבון מהצומח, ויטמין C וברזל

מצרכים

1 כוס קינואה מושרית כחצי שעה

1 כוס מים רותחים 

2 תפוחים גרנד סמיט קצוצים דק 

4 גבעולי סלרי חתוכים דק 

1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים גס וקלויים קלות 

3 כפות שמן זית 

3 כפות לימון 

1 כף דבש 

מלח ופלפל

אופן הכנה

משרים את הקינואה כחצי שעה ומבשלים אותה בכוס מים 10 ד' למרקם אל דנטה. 

מצננים את הקינואה בקערה 

מוסיפים את יתר המרכיבים 

מכינים את הרוטב על ידי ערבוב בצנצנת למרקם אחיד, טועמים ומתקנים תיבול מערבבים את הרוטב ומוזגים אותו מעל מרכיבי הסלט בקערה. 

מערבבים בעדינות

מכסים בניילון נצמד ושומרים בקירור כמה דקות עד ההגשה.

bottom of page