top of page
ממרח עדשים בטעם כבד
לעיתים קרובות, כשאני מסירה מהתפריט מוצרי חלב אנשים מתקשים למצוא מה למרוח על הלחם שלהם במקום גבינה לבנה. כאן אני מציעה ממרח עשיר בחלבון, אבץ, ברזל, מגנזיום וסידן. מעולה לארוחת בוקר חלבונית שמשביעה לאורך זמן
מצרכים
1 כוס עדשים ירוקות
1 בצל קצוץ
1 ביצה קשה
1/2 כפית מלח
אופן הכנה
שוטפים היטב את העדשים, מבשלים בהרבה מים 20 ד' מסננים ומצננים
מטגנים קלות את הבצל עד הזהבה
מכניסים הכל לבלנדר מעבדים לממרח אחיד.
מרפדים תבנית אינגליש קייק בניילון נצמד, מכניסים את הממרח ושומרים במקרר עד 4 ימים
bottom of page